facebook

“І Порошенко має бути…”: БПП проведе новорічний корпоратив в престижному клубі “П’ятий елемент”

У четвер, 21 грудня Фракція БПП планує провести новорічний корпоратив в престижному клубі “П’ятий елемент”, який належить президенту Петру Порошенко, передає Корупція.Інфо

Про це “Стране” заявили джерела у фракції.

“Поки що це плани. Йде обговорення”, – заявило наше джерело. За його словами в корпоративі можлива і участь самого Порошенка.

Раніше повідомлялось про масштабний корпоратив “Рошен”. Він відбувся вперше після подій на Евромайдану і початку АТО. На святі була присутня американська поп-зірка.

На початку 2017 року порошенківський “5 елемент” пропонував занурюватися на Водохреща за 500 гривень з людини.

У цьому ж клубі депутати Порошенко гуляли і в минулому році.

Торік, на території клубу ми побачили дуже багато машин представницького класу. Серед них вдалося розпізнати автомобілі, на яких їздять Віталій Кличко, мер Києва, прем’єр-міністр Володимир Гройсман і генпрокурор Юрій Луценко.

Ближче до 21.00 приїхав сам президент Порошенко. Його кортеж фотокореспонденти “Країни” зустріли на Поштовій площі.

Заклад було закрито для сторонніх відвідувачів. На першому поверсі гостей зустрічали аперитивом – біле, червоне вино і просекко, а з основних страв подавали тигрові креветки, качину грудку, чорного лосося і тріску, роли, ікру щуки, рулети з цукіні.

Як розповіли “Країні” організатори ВІП-вечірок, торжество на 100-150 персон обійдеться близько 500 тисяч гривень з алкоголем.

“Така сума буде за умови, якщо не орендувати приміщення і НЕ виступатимуть запрошені зірки першого ешелону”, – пояснює івент-менеджер.

З орендою такого закладу, як “5 елемент” цю суму потрібно буде помножити в 2-3 рази. Правда, напевно, з БПП орендну плату ніхто не вимагав.



Читайте також:  В Україні почали виробляти пиво “Московське” із російським прапором на етикетці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.