facebook

Аграрії привітали дітей зі святом Святого Миколая

Напередодні улюбленого свята всіх дітлахів – дня Святого Миколая приватне сільськогосподарське підприємство «Оскар» агрохолдингу «Оскар Агро» привітало понад 16 000 дітей зі шкіл та садочків Івано-Франківської, Тернопільської та Львівської областей.

Подарунки отримали діти учасників АТО, діти-сироти, діти з особливими потребами, а також дітки з багатодітних та малозабезпечених сімей з Богородчанського, Коломийського, Галицького, Тлумацького, Рожнятівського, Надвірнянського, Долинського, Тисменицького районів Іва-Франківської області, Монастириського району Тернопільщини та Миколаївського і Жовківського районів Львівської області.

Працівники підприємства особисто відвідували святкові ранки в навчальних закладах та вітали малечу зі святом, як наприклад в с. Угорники Коломийського району. Від імені дітлахів та їх батьків слова вдячності за підтримку ПСП «Оскар» агрохолдингу «Оскар Агро» висловили сільський голова Олег Савчук та директор місцевої школи Лілія Федів.

Як зазначив керівник Богородчанської дільниці ПСП «Оскар» агрохолдингу «Оскар Агро» Михайло Захарчук: “Ми вкотре щорічно вітаємо дітей, які є учнями загальноосвітніх да дошкільних навчальних закладів з нагоди свята Святого Миколаю. З цією метою ПСП «Оскар» через управління освіти райдержадміністрації лише на території Богородчанщини надало більш ніж 4 000 подарунків малечі. Діти – це наше майбутнє і тому дуже важливо, щоб вони відчували турботу та піклування”.



Читайте також:  Жахлива трагедія! У страшній ДТП постраждало 5 людей. Серед них діти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.