facebook

“Воювати віра не дозволяє…”: Як виглядає та чим займається син українського “Кривавого пастора”

Олександр Турчинов, якого в народі вже давно охрестили Кривавим пастором, старається не розповідати про сім’ю та не показувати своє особисте життя, передає Корупція.Інфо

Чого не скажеш про його сина, Кирилла Турчинова, який почав займати активну участь в політичному бомонді України, не так давно, юний хлопчина, став заступником директора молодіжної ланки “Народного Фронту”

Навчався, як не дивно в українському ВНЗ: ” Академія праці, соціальних відносин та туризму”. Чому ж вибір зупинився на політиці? Чи не через пораду свого впливового батька? Проте кар’єрний ріст просувався поступово, а не різкими стрибками, як буває зазвичай у дітей відомих політиків, спочатку він був активістом і брав активну участь у житті ланки, очевидно саме тому і став заступником Олени Масоріної

Як і діти більшості заможних чиновників, син Турчинова відслужив у зоні АТО (в тилу) оскільки був юристом Нацгвардії, безпосередньо в бойових діях участі не брав, Турчинов аргументував це вірою, оскільки вони є протестантами. По – суті, їм не забороняться брати в руки зброю. Як сказав пастор церкви “Слово життя” – яку відвідують Турчинови, Володимир Кунець, до нього за довідкою ніхто не звертався. Хоча кожен прихожанин може взяти довідку, щоб просто допомагати людям у військовий час, не приймаючи активних бойових дій.


Також Кирил, займався публіцистично-науковими роботами, оскільки стажувався як аспірант до Інституту Верховної Ради. Більшість ЗМІ стверджує, що хлопець йде кроками свого одіозного батька. Невже Україна, побачить нового молодого Кривавого Пастора?

Читайте також:  Після карантину Україні загрожує різкий сплеск захворюваності на COVID-19 – вірусолог

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.