facebook

Челсі у фірмовому стилі обігрує МЮ

У центральному матчі туру лідер чемпіонату Англії обіграв одного з конкурентів.

1611084




Подробиці онлайн матчу: Челсі – Манчестер Юнайтед. Онлайн трансляція матчу чемпіонату Англії

Дебют матчу був повністю за гравцями МЮ, які контролювали м’яч і створили в ці хвилини свій найнебезпечніший момент у першому таймі. Вже на 4-й хвилині багатьом здалося, що Руні забив, коли капітан МЮ непогано пробивав у ближній, але м’яч пройшов поруч зі штангою. Адже навіть Давид де Хеа вже почав святкувати взяття воріт.

Впоравшись із тиском гостей, Челсі в середині тайму повернувся в гру, видав кілька хороших хвилин і забив, продемонструвавши неабияку ефективність. Фабрегас підключив Оскара, який відмінним пасом вивів Азара в штрафну. Еден зблизився з де Хеа, а потім пустив м’яч між ніг іспанця.

Далі ситуація на полі повернулася до того, що було на полі до забитого м’яча – МЮ краще контролював м’яч, але Челсі повністю перекривав усі вільні зони, а по можливості гостро контратакував. Загалом, типова для команди Жозе Моурінью гра.

МЮ більше нагнітав, але моментів у другому таймі команди створили приблизно однакову кількість. Це стосується і 100% можливостей. Спершу на початку тайму гол міг забити Челсі, коли Дрогба перекидав воротаря, а вийшла передача на Азара, який добивав фактично з лінії поля і потрапив у поперечину.

Найгостріший момент у МЮ був на 77-й хвилині, коли Фалькао вивели на побачення з Куртуа під кутом, він уже поклав воротаря, але пробив у штангу.

У підсумку 1: 0 – Челсі збільшує відрив від МЮ до 11 очок, а від Арсеналу до 10, при цьому у Манчестер Юнайтеді на один матч проведений більше. І це за шість турів до кінця чемпіонату, так що чемпіонство Челсі стало ближче.

Читайте також:  Маркевич: Пішли назустріч Прем'єр-лізі, аби зіграти цей матч

Челсі – МЮ 1: 0

Гол: Азар, (38)
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook