facebook

“На колінах у присутності ксьондза!” Фаріон зробила різке звернення до відомого українського журналіста

Екс-нардеп від ВО “Свобода” Ірина Фаріон закликала журналіста Дмитра Гордона вибачитись за те, що він назвав її агентом ФСБ, передає Корупція.Інфо.

Крім того, колишній депутат заявила в ефірі “Незалежності телевізійного агентства”, що журналіст повинен вибачиться перед Степаном Бандерою.

“Я вимагаю від цього недостворення приїхати в Старий Угринів (це на Франківщині, нехай собі карту купить, щоб знав, де це), впасти там на землю, яка першою відчула ноги маленького Степанки Бандери, і попросити вибачення у Степана Бандери та всіх бандерівців за те, що воно сказало, що Степан Бандера – нацистський прихвостень. Воно ж хворе! Нехай поїде і визнає у присутності місцевих ксьондзів і преси”, – заявила Фаріон.



“Друге. Він повинен публічно на “112 каналі” попросити вибачення у доктора філологічних наук, професора Ірини Фаріон. Це я, чуєш мене, Гордоне? Бажано на колінах”, – сказала екс-нардеп.

Також екс-нардеп заявила, що Гордон повинен пройти поліграф і відповісти на питання про причетність до ФСБ РФ.

Нагадаємо, раніше Фаріон влаштувала перепалку з Гордоном у прямому ефірі телеканалу “112 Україна” з-за пропозиції останньої не давати роботу і освіту тим, хто не говорить українською.

Тоді вона заявила, що ті, хто не використовує українську мову, нібито порушують 10 статтю Конституції України.

А напередодні вона заявила, що російськомовне населення України взагалі не має право існувати.

Читайте також:  “Paгулиха”: навколо Фреймут знову розгoрівся сeрйозний cкaндал

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.