facebook

Від семи до п’ятнадцяти: неповнолітньому з Коломийщини оголосили підозру у вбивстві

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства на території Коломийського району.



Встановлено, що 02.12.2017 в селищі Отинія, між молодиками виник конфлікт, під час якого 16-річний юнак наніс потерпілому кухонним ножем цілеспрямований удар у життєво важливу ділянку тіла – живіт, від якого останній помер у лікарні, інформує WestNews.

На даний час зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, повідомлення надійшло від чергового лікаря Отинійської районної лікарні, про те, що на приймальний покій доставлено місцевого жителя з тілесними ушкодженнями. На місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які в ході проведення першочергових слідчих дій встановили, що 2 листопада близько 1 год. на одній із вулиць селища між 16-ти та 19-річними односельчанами на грунті раптово виниклих неприязних відносин трапився конфлікт, в ході якої, підозрюваний побіг до свого товариша до додому, взяв кухонного ножа на повернувся, що завершити конфлікт.

Повернувшись на місце події, зловмисник ножем наніс один удар потерпілому в життєво важливу ділянку тіла – живіт, спричинивши йому тілесне ушкодження у вигляді проникаючої колото- різаної рани живота, від яких потерпілий помер через декілька годин лікувального закладу.

Після скоєного, неповнолітній залишив місце злочину та втік до свого будинку, де й був в подальшому затриманий правоохоронцями.

Читайте також:  Трагедія на Житомирщині: молоду матір вбили на очах у маленького сина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.