facebook

Підозрювала чоловіка, а вийшло так, що сама зрадила йому

Я почала підозрювати свого чоловіка в зрaдi.

Справа в тому, що ми живемо дуже добре, ми дуже щасливі. Моя ж подруга в той момент проходила через серйозні труднощі, і ми з чоловіком вирішили її так сказати прихистити!

Проте, в якийсь момент я почала думати про те, що моя подруга стала “вiшaтuся на шию” моєму чоловіку. У підсумку все так закрутилося і дійшло до того, що трапилося все навпаки – я зрада чоловікові.

Отож, історія така. Женька переїхала до нас через те, що у неї почалися якісь проблеми з чоловіком. Перші кілька тижнів я була щаслива. Улюблена подруга поруч. Ми кожен день з нею щось разом робили, розважалися!

Потім я почала підозрювати, що мій чоловік якось дивно дивиться на неї. Одного разу я прийшла додому і помітила, що мій чоловік сидить на кухні і з Женькою пoтягyє вино! Вони так весело сміялися і щось обговорювали. Мене це якось зачепило.

Останньою краплею стало те, що я у Женьки в кімнаті знайшла шкарпетки і майку свого чоловіка. Як вони туди потрапили, я просто не розуміла!

Тому, мені довелося вигадати підступний план.

Відправила подругу на 3 дні в спеціальний spa-готель. Сама сказала чоловікові, що поїду до мами на 2 дня. Коли подругу спровадила, я дочекалася вечора. Одягла моєї подруги пеньюар і лягла в ліжко.

Завдяки дуже темним шторам в кімнаті стало дуже темно. Через 5 хвилин до мене зайшов чоловік! Він довго не церемонився. Стрибнув в лiжкo і у нас просто все сталося!

Як тільки все закінчилося, я йому сказала:

– Ну, здивований? Мeрзoтнuкy? – тут я включаю лампу на тумбочці.

Читайте також:  «Дякую батькам за те, що покинули»: Ще в дитинстві двоюрідна сестра назвала Аллу бaйcтpючкoю. Виявляється, у селі всі все знали...

– Я? Дуже! – це все, що сказав чоловік моєї подруги!

Я була просто в шoцi! Я, звичайно, не один раз чула про зради дружин чоловікам, але це сталося настільки несподівано. Я ніколи не хотіла цього.

Виявляється, моєму чоловіку просто набридло, що Женька живе у нас. Коли він дізнався, що я поїду, то подзвонив її чоловікові і сказав, приїхати і здивувати її, а сам поїхав з дому. А виявилося все ось так!

Я сказала чоловіку моєї подруги, де його дружина і дала ключі від будинку. Сама швиденько зібрала речі і поїхала до мами. Поки чоловік не запідозрив. Вони помирилися, і Женька з’їхала, а коли я дізналася, що чоловік мені “по п’янi” на вечірці зрaдuв, то я виклала йому карти на стіл. Він тільки посміявся, і тепер ми живемо душа в душу. 1: 1 так би мовити!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.