facebook

Чорна п’ятниця. На жаль мова не про масові знижки, а про жахливі самогубства

Остання п’ятниця осені, її ще називають «Чорною п’ятницею» через масові знижки у практично всіх магазинах. Проте на жаль, якимось чином цей день «по-чорному» вплинув на двох людей у Франківській області.  Мова зовсім не про веселий шопінг, а про жахливі самогубства, що вчинили молодий хлопець та літня жінка.

Інформація про дві жахливі трагедії з’явилася в мережі –  вчора. Перший випадок самогубства трапився в селі Пнів, що у Надвірянському районі. Там 65-річна жінка стрибнула у криницю на власному подвір’ї. На місце події приїжджали правоохоронці, які і витягували тіло жінки. Для цього прийшлося залучити спеціальні мотузки і драбини. Трагедія трапилася вранці, близько 9-ї години, повідомляє Франик.

Наразі встановлюють причини такого моторошного вчинку. Невідомо, що спонукало загиблу передчасно покінчити з життям.

Інший випадок самогубства трапився у Косівському районі в селі Кути. Там на шкільному стадіоні знайшли повішеним молодого хлопця, місцевого мешканця. Юнаку було лише 20 років. Повісився хлопець, на футбольних воротах.

Наразі по цій справі теж відкрито кримінальні справу. З слів знайомих померлого, хлопець був веселим і ніяких суїцидних нахилів за ним не спостерігалося.

Ще одну моторошну знахідку, знайшли місцеві жителі у лісі поблизу села Воскресінці, Коломийського району.  Це виявився труп місцевого мешканця, який зник ще декілька місяців тому. На місце події виїжджали правоохоронці. Так як труп був вже скелетований, то для встановлення особи довелося провести ряд експертиз.  Відомо, що ще живим, чоловік страждав психічними розладами. Є версія, що це теж могло бути самогубство.

Читайте також:  В Яремчі ВАЗ зіткнувся з мотоциклом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.