facebook

Раптово помер франківський викладач, екс-депутат міської ради Володимир Чорноус

Вчора обірвалося життя старшого викладача кафедри міжнародного, конституційного та адміністративного права Івано-Франківського юридичного інституту Національного університету “Одеська юридична академія” Володимира Чорноуса.

50-річний Володимир Чорноус раптово помер на баскетбольному майданчику.

Протягом останніх років Володимир Чорноус не раз ставав чемпіоном міста та області з баскетболу в суперництві з набагато молодшими гравцями. Водночас успішно виступапав і за ветеранську збірну Прикарпаття.

У березні цього року у ветеранській першості України з баскетболу виборов титул чемпіона України та звання кращого гравця чемпіонату.

Довідка:


Народився 23 квітня 1967 року в місті Івано-Франківську У 1995 році закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка (спеціальність «Правознавство», кваліфікація: спеціаліст-юрист). У 2003 році з відзнакою закінчив Всеукраїнську школу молодіжних лідерів (спеціальність «Управління молодіжною організацією», кваліфікація: бакалавр).

У 2005 році закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (спеціальність «Державна служба», кваліфікація: магістр).

У 2005 році з відзнакою закінчив Івано-Франківський національний університет ім. В. Стефаника (спеціальність «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура», кваліфікація: спеціаліст).

Володимир Чорноус працював в ІФТУНГ, відтак в Прикарпатському  національному університеті ім. В. Стефаника, а з 2008 року – в Івано-Франківському факультеті Національного університету «Одеська юридична академія».

Був депутатом Івано-Франківської міської ради попереднього скликання.

Читайте також:  Куди зникли 503 тисячі надрукованих за гроші Євросоюзу підручників з української мови для 5 класу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.