facebook

“Дістав вже, шмаркач малолітній!”: Як лікарі вибивали письмову згоду на огляд

У російських Березниках, Пермський край, до місцевої клініки звернувся пацієнт з травмою ноги. Лікарі намагалися вибити у нього письмову згоду на огляд у прямому сенсі, передає Корупція.Інфо.

На опублікованому у соцмережі відео можна побачити, що чоловік кричить від болю на лікарняном ліжку. Медики кричать на нього, а один з них б’є пацієнта по нозі.

“Дістав вже, шмаркач малолітній”, – кричав доктор.

Усі дії у палаті фільмував приятель травмованого. Фельдшер “швидкої” знайшла пояснення своїм діям.

“Молодий чоловік був п’яний і впав на вулиці. Ми привезли його в лікарню. Там він повинен був підписати згоду на проведення огляду та медичних маніпуляцій”, – сазала жінка.

Однак юнак нібито відмовлявся робити це, “був неадекватний, кричав, заважав іншим пацієнтам. Тому лікарі і медсестри намагалися привести його до тями, пояснити, що так поводитися не можна. Ніхто пацієнта не бив. Я вважаю, що лікарі не зробили нічого протиправного”.

Хлопець пояснив, що благав надати йому першу допомогу, а вже потім був готовий читати та підписувати документи. Цікаво, що фельдшер ніяк не прокоментувала удари та крики хлопця.

МОЗ Пермського краю вже заявив, що почав перевірку у зв’язку з інцидентом, в результаті якої лікарі можуть понести покарання.

Читайте також:  Шанувальники в розпачі! 30-річний актор помер у власному будинку… Все сталось раптово

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.