facebook

Смертельна ДТП: з’явилися нові подбробиці резонансної аварії у Харкові. ВІДЕО

Вчора, 18 жовтня, близько 22:00 жахлива смертельна ДТП сталася в Харкові.

За кермом Lexus RX 350, який збив групу пішоходів у Харкові, перебувала 20-річна Олена Зайцева, повідомляє WestNews з посиланням на ТСН.

Олена є прийомною дочкою харківського бізнесмена Василя Зайцева. Він президент ТОВ “Група – Тайфун”, а також голова правління і генеральний директор ПРАТ “ВТП “Укренергочормет”. У 2012 році Зайцев був нагороджений державною премією в галузі науки і техніки.

Олена Зайцева навчається в Харківському національному університеті імені Каразіна. В патрульній поліції повідомили, що водій Lexus на місці події пройшла огляд, який показав відсутність алкоголю або наркотиків в крові. Очевидці розповіли, що одразу після аварії до дівчини приїхала “група підтримки” на двох позашляховиках з луганськими номерами.

Також поліція оприлюднила список громадян, особи яких вже встановлені:
Загиблі:


1) Євтеєв Олександр Сергійович, 27 років;
2) Кобисєва Ніна Львівна, 28 років;
3) Умаєва Олена.
Доставлені до лікарні:
1) Берченко Олена Ігорівна, 25 років;
2) Неудачин Юрій Юрійович, 24 роки;
3) Нестеренко Оксана Василівна, 36 років.
Особи ще двох жінок встановлюються: вагітна жінка доставлена до обласної лікарні, інша постраждала – до відділення політравми харківської лікарні.

До слова, на Прикарпатті водій на євробляхах наїхав на велосипедиста. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження, з якими каретою швидкої медичної допомоги  доставлений в Косівську ЦРЛ.

Читайте також:  Відпочивала у родичів: 8-річну дівчинку зґвалтував та побив неповнолітній брат

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.