facebook

СБУ затримала ще одного співорганізатора нарколабораторії на Івано-Франківщині, який перебував у розшуку (фото)

Співробітники СБУ спільно з поліцією затримали жителя Івано-Франківська, який перебував у розшуку за організацію виготовлення амфетаміну на Прикарпатті.

Служба безпеки України ліквідувала нарколабораторію у Богородчанському районі Івано-Франківщини наприкінці серпня 2016 року.

На місці нарковиробництва вилучено психотропи, лабораторне обладнання, зброю.

У лютому 2017 року оперативники затримали одного зі співорганізаторів у Львові, другого затримали вчора у Харкові.

Наразі п’ятеро членів злочинного наркоугрупування перебувають під арештом. Ще двоє оголошені у загальнодержавний розшук та невдовзі будуть затримані.

СБУ наголошує, що переховуючись від правосуддя, громадяни лише обтяжують свою вину та впливають на обрання судом міри покарання.

До слова, у 2015 році співробітники управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області заблокували злочинну діяльність міжнародної організованої групи наркоділків. Зловмисники створили дві потужні лабораторії в Івано-Франківській та Черкаській областях для продажу наркотиків як в Україні, так і в країнах ЄС. Вони вирощували марихуану методом гідропоніки, намагаючись селекціонувати більш потужні сорти.

Організатором нарколабораторії є помічник-консультант народного депутата від БПП Юрія Солов’я – Радиш Григорій Григорович.

Сам народний обранець підтвердив, що Радиш його консультат та запевнив, що щойно дізнавшись про наркобізнес помічника одразу його звільнив.

Читайте також:  На Донеччині загинули двоє військових з Прикарпаття

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.