facebook

Мати випадково побачила фото викраденої дочки на сайті повій і викликала її як клієнт

Нещасна мати описала момент, коли вона побачила на одному з сайтів рекламне оголошення, що пропонує секс з її 13-річною дочкою!

Дочка Кубіікі Прайд з Атланти пропала безвісти, а через 9 місяців після її зникнення мати побачила її фото на сайті ескорт-послуг Backpage.com, пише Daily Mail.  Її моторошна і жахлива історія була розказана в документальному фільмі, який покажуть на Netflix для науки підліткам та їхнім батькам

Одного вечора 13-річна дівчинка пішла на вечірку на честь закінчення навчального року.



 Увечері вона познайомилася з жінкою, яка, як вона думала, хотіла допомогти їй дістатися до будинку. Як виявилося, добродушна на перший погляд жінка торгувала дітьми. Місіс Прайд намагалася знайти в Інтернеті хоч якусь інформацію про зниклу доньку, яку поліція ніде не могла знайти, і через 270 днів натрапила на сайт з ескорт-послугами, де побачила її фото.

Фотографії її дочки, яка позує в одній нижній білизні, були викладені в розділі “Новенькі”, і під ними були оцінки та коментарі. Жінка не придумала нічого іншого, як зателефонувати і замовити власну дочку. Коли дівчинка повернулася додому, вона розповіла, що стала вживати наркотики і сильно на них підсіла. Крім того, на тілі дівчини було безліч слідів від побоїв, але тим не менше вона двічі тікала після цього з дому матері.

Коли Кубіікі запитала у дочки, чому вона весь час тікає, та відповіла, що їй дуже потрібні таблетки, до яких вона пристрастилася. Зрештою жінка, яка продала дівчинку в сексуальне рабство, була спіймана і засуджена до п’яти років в’язниці, але фотографія підлітка ще довгий час залишалася в Мережі. Прайд подала в суд на цей сайт, але її клопотання було відхилено згідно із законом, згідно з яким сайт може публікувати будь-яку рекламу.

Читайте також:  “Зубами рвав її тіло”: Чоловік чотири години катував дівчину, з якою познайомився через інтернет

Близько 150 тисяч американців є жертвами торгівлі людьми.

Backpage є найбільшим веб-сайтом в США, і на ньому публікується майже 80% всіх оголошень про продаж людей. Прайд зізналася, що раніше використовувала цей сайт для покупки одягу і будь-якої дрібниці, але була шокована, дізнавшись, що він рекламує людей. Його закрили лише на початку цього року. Що стосується дівчинки, то зараз вона вже набагато старше, і, незважаючи на те що була сильно зломлена, вона досі повна любові.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.