facebook

ДТП на Прикарпатті: 26-річний мешканець Чернівців возив в машині пістолет без документів

Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 жовтня між селами Тулова та Устя Снятинського району. Водій іномарки не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група, котра прибула на місце події виявила в автівці предмет схожий на пістолет, інформують в СК ГУНП в області.

На місці пригоди поліцейські встановили, що автомобілем керував 26-річний житель м. Чернівці. Внаслідок ДТП водій отримав травми та був доставлений у лікувальний заклад.

В подальшому, при огляді місця події та транспортного засобу слідчі виявили та вилучили з салону легковика пістолет, який згідно висновку експерта, є короткоствольною вогнепальною зброєю, самозарядним пістолетом, виготовленим шляхом переробки, з газового пістолета марки “EKOL”, та якого, як наразі встановлено, водій зберігав без відповідних дозвільних документів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також:  Чоловіка тримає не техніка сексу - як налагодити інтимне життя і розкрити еротичні фантазії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.