facebook

А ви вже знаєте? Новий прикордонний перехід між Україною і Польщею. Черг не буде!

Необхідні дозволи та документація повинні бути зібрані до кінця наступного року і тоді ж буде розпочато будівельні роботи, передає Корупція.Інфо

У 2018 році планується розпочати будівництво нового пункту пропуску Мальховице-Нижанковичі.

Про позитивний розвиток ситуації з будівництвом нового пункту пропуску повідомив заступник президента Перемишля Гжегож Хайдер

За словами Хайдера, в бюджеті підкарпатського воєводства на 2017 рік вже закладено кошти на проектні роботи будівництва нового митного переходу на польсько-українському кордоні. У наступному році з’явиться проект і буде видано дозвіл на будівництво, яке почнеться теж в 2018 році.

Про новий митний перехід поблизу Перемишля говорять уже кілька років. Перетинати кордон з Польщею тут зможуть і автомобілісти, і пішоходи. Таким чином, буде частково розвантажений, популярний зараз, митний перехід в Шегині. Новий пункт пропуску Мальховице-Нижанковичі буде схожим на перехід Грушів-Будомєж. Перетинати кордон через новий КПП зможуть транспортні засоби, вага яких не перевищує 3,5 тонн.

Як раніше повідомлялося, польські активісти просувають також ідею створення залізничного пункту пропуску Мальховице-Нижанковичі, який буде знаходитися поблизу автомобільного. Це дозволить налагодити сполучення Жешува і Перемишля з містами південної частини Підкарпатського воєводства, зокрема, з Устрики-Долішні.

Читайте також:  На Прикарпатті тривають кастинги проекту «Школа має талант»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.