facebook

Безжалісно замopдувaли: Батьки таке витворяли з 3-річним малюком, що в голові не вкладається, він важко пoмиpав

У Харківській області в лікарні померла дитина, яку батьки «забували» годувати, передає Корупція.Інфо.

 

У харківській лікарні швидкої допомоги від фізичного виснаження помер 3-річний малюк. Як повідомляє прокуратура Харківської області, слідчі припускають, що дитину заморили голодом.

При обстеженні хлопчика медики виявили численні сліди побиття. Зокрема, перелом ребер, які вже почали зростатися, і інші тілесні ушкодження. Крім того, малюк був дуже виснажений.

Швидку викликала знайома 26-річної матері. Напередодні жінка прийшла в гості і побачила, що малюк знаходиться в дуже важкому стані. Уже з дому вона викликала медиків.

За попередньою інформацією, родина хлопчика характеризується як неблагополучна. 30-річний батько дитини – раніше судимий. У сім’ї також виховується 6-річний хлопчик. Зараз він вилучений з сім’ї і знаходиться в лікарні.

В даний час поліція і прокуратура перевіряють інформацію про факти насильства в сім’ї з боку батька. Крім того, окремим предметом дослідження в кримінальному провадженні буде роль посадових осіб і працівників соціальної служби в долі цієї родини.

Максимальна санкція статей, за якими зараз проводиться досудове розслідування, передбачає 10 років позбавлення волі.

Зазначимо, що середа, 27 вересня, принесла Україні багато поганих новин. Зокрема, на Вінничині горять склади з боприпасами. Окрім того, надходить багато повідомлень про загибель людей.

Читайте також:  В Україні викрили жінку, яка прикидалася жебрачкою: “Бабуся, покажи обличчя …”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.