facebook

Франківців вчитимуть оплачувати проїзд у тролейбусах смартфонами

Франківські працівники ПриватБанку протягом вересня, по п’ятницях, будуть їздити у тролейбусах щоб навчити пасажирів оплачувати проїзд через сканування QR-кодів.

В березні в Івано-Франківську офіційно презентували нову сучасну систему оплати проїзду смартфоном у всіх тролейбусах міста. Оплата смартфоном дозволяє пасажирам оплачувати проїзд за лічені секунди, а як саме це працює покажуть працівники банку пасажирам «ЕлектроАвтоТрансу».

Для користування потрібно завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24 від ПриватБанку та відсканувати QR-код, що зображено на спеціальних наліпках у тролейбусах. Під час поїздки оплачений квиток потрібно пред’явити кондукторові чи контролеру.

Окрім того, до 31 грудня в Івано-Франківську та інших містах України триває акція “Катаємо безкоштовно” від ПриватБанку. Стати її учасниками можуть усі клієнти ПриватБанку – власники карток Mastercard. Кожному, хто протягом дня оплатить 2 і більше тролейбусних квитки за допомогою QR-коду, ПриватБанк поверне кошти за другий квиток (гроші надійдуть на картку Mastercard, з якої була здійснена оплата). За день можна розраховувати тільки на один безкоштовний проїзд, але за весь період акції буде надаватись необмежена кількість акційних квитків.




Читайте також:  Вслід за Тернополем? Марцінків анонсував підвищення тарифів на проїзд

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.