facebook

На Прикарпатті за кошти з держбюджету розпочався довгоочікуваний ремонт дороги “Косів – Кути”

2 вересня, на Прикарпатті розпочався довгоочікуваний ремонт дороги “Косів – Кути”.



За кошти передбачені в держбюджеті відремонтують частину шляху Т-09-09 Снятин – Косів – Старі Кути на ділянці км 41+340 -км 50+510.

Нагадаємо, завдяки письмовим зверненням, запитам та неодноразовим виступам з трибуни Верховної Ради України народний депутат Юрій Соловей добився виділення 9 мільйонів гривень з Держфонду регіонального розвитку та передбачення 50 мільйонів гривень від перевиконання митних платежів для ремонту ділянки дороги Косів-Кути у 2017 році. Нардеп буде клопотати перед урядом для того, щоб також були передбачені кошти для ремонту усієї дороги Косів-Кути.

Роботи, які розпочались 2 вересня обіцяють завершити до кінця вересня 2017 року.

Читайте по темі: Юрій Соловей звернувся до Генпрокурора щодо зриву ремонту дороги Косів-Кути

Раніше, 21 липня у Косівському районі відбулось перекриття однієї із ключових доріг краю – Косів-Старі Кути-Тюдів, яка з’єднує Прикарпаття із Чернівецькою областю. Кілька десятків людей – місцевих мешканців та активістів громадських об’єднань вийшли на дорогу для того, щоб добитися відновлення автошляху.

В квітні цього року селяни вже перекривали дорогу в селі Старі Кути Косівського району.

У 2015-16 рр. народний депутат України Юрій Соловей добився виділення 100 млн. грн. для поточного ремонту в нижньому шарі дороги р-24.

У 2015 році за ці кошти були поточно відремонтовані ділянки автошляху р-24 на Кривопільському перевалі та від Косова до Стопчатова. А також проведений ремонт автошляху від Косова до Верховини. Крім того, цьогорічне рекордне фінансування на ремонт дороги Р-24 не обійшлося без неодноразових депутатських запитів до уряду народного депутата Юрія Солов’я.

Читайте також:  На Прикарпатті, через ожеледицю, автобус знесло з дороги

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.