facebook

Служниця родини Янка побилась із жінкою через припаркований автомобіль

Чоловіка, який втрутився у конфлікт, щоб розборонити двох жінок, посадили у в’язницю. Завтра його судитимуть за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

 



Бійка між жінками трапилась вчора, 25 серпня о 12.00 год. в місті Яремче. Причиною, за словами пані Марії, учасниці конфлікту, стала припаркована автівка поблизу подвір’я колишнього прокурора Івано-Франківська, а нині прокурора Луганщини Володимира Янка, – пишуть Версії.

«Туристи збоку поставили автомобіль. Не на подвір’ї їм, але вони постійно, якщо хтось так поставить машину, вони їх нападають. Якщо хтось до нас приїде, вони нападають. А я вже не витримала, я з ними говорила. Люди приїхали до нас, вони почали нападати знову на нас. Та я кажу, люди, скільки ви це будете таке робити, що ви хочете? А вони мене почали обзивати відьмою, ворожкою. Різні кляузи на мене. Я вже не можу це витримати», – розповіла пані Марія.

Жінка визнає, що не стрималась і почала бійку зі служницею. Проте, правоохоронці затримали не саму учасницю конфлікту, а її чоловіка.

«Затримали мого чоловіка і навіть допуску не дають туди. Я сьогодні везла їду йому, то навіть її не передали. Це фактично я билася з їхньою служанкою. Вони постійно на мене нападають. Вони не дають мені жити. Служанка прокурора Янкова. Колись він був прокурор Івано-Франківська, а тепер прокурор Луганської області. І вони постійно не дають мені жити. Я мовчала, мовчала. Бо це ще до всього кум. От тепер така вийшла ситуація. Я не стерпіла тай билася зі служанкою. Сергій (чоловік пані Марії, – Версії) нас розбороняв, а вони взяли йому все приписали», – пояснює пані Марія.

Читайте також:  Змiю на снігу зафіксували в Карпатах. У місцевих жителів є своя версія щодо цього

Прикарпатка зізнається, що чоловік, можливо, завинив тим, що збив дошкою камеру відеоспостереження, яку, за словами пані Марії, прокурорське подружжя встановило у себе на обійсті та направило на подвір’я її сім’ї. Адже живуть ці дві родини по сусідству. Проте, вона запевняє, що у бійці чоловік участі не брав, а намагався розборонити двох жінок.

«Я билась із служницею, я зняла побої, що у мене синець був. Я її за волосся тягала – це так, бо вона мені до очей доривалась. А більше нічого не було. Просто він взяв ту камеру, каже заберіть її і взяв дошку, і ту камеру збив. А вони дві вибігли його бити. Прокурора жінка і донька. А він далі дошку тримав у руках, а я надбігла і їх відсунула. Сергій пальцем її не тронув. А вони йому приписали тяжкі тілесні ушкодження. Чоловік, який працював у міліції каже, що тяжкі тілесні ушкодження – це коли руки, ноги поломані, але ж вона ходить, бігає. А на нього все злили це і хочуть посадити», – обурюється жінка.

Пані Марія зізнається, що за пошкодження майна готова заплатити кошти і нести відповідальність за свої дії. Проте, за що затримали її чоловіка – не розуміє. Наразі, пан Сергій затриманий. Завтра його судитимуть за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.