facebook

Розмова мами з Росії з сином зі США: шокуюче відео зомбування (відео)

Вони всі – втрачені люди…
Запис з’явився у Мережі навесні цього року. Дехто говорить, що йому вже не менше 2 років, проте актуальності він не втрачає і досі! За цей час користувачі Мережі змогли вдосталь наслухатися і переконатися у всій запущеності ситуації в РФ.

Самі росіяни, які живуть за кордоном навипередки коментують відео, де підтверджують кожне слово – в Росії люди тотально зомбовані і абсолютно нічого не бачать і не знають. Ось, деякі коментарі під відео:

Що й казати, бідні люди, зовсім зомбовані і забиті… нікому не вірять, крім КісельовТВ… Просто, дійсно, шкода людей похилого віку… У цієї країни немає майбутнього, якщо нічого не зміниться…

Мої зі мною в Канаді. Вже два роки. Спочатку було все погано: Росія, велика держава, це війна винна, а то б… і т.д. Повозили по країні, показали як люди живуть, як працюють. Звозили на Кариби пару разів, показали як можна відпочивати… Дивлюся, примовкли, порівняли пропаганду з реальністю. Взагалі все це шок для них, втрачена віра, зламане життя. Це те ж саме як при Жовтневому перевороті… Мені їх щиро шкода.




Читайте також:  На Львівщині військова вантажівка протаранила автобус. Трьох дітей госпіталізовано

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.