facebook

Як захиститися від спеки Це дивно, але ці 6 порад дійсно працюють!

Мабуть, через таку нестабільну погоду цього літа, добрих та активних українців скоро стане менше – вони просто поплавляться від такої жари!


Спекотні літні ночі – це реальна проблема, яку не так вже й просто вирішити. Особливо, коли у вас вдома немає ані вентилятора, ані кондиціонера. Тоді, здається, що в самому пеклі буде свіжіше та прохолодніше, аніж у вашій квартирі. Нічна спека заважає вашому сну, псує настрій, а також емоційно і фізично виснажує.

Ну, що ж, поїхали!

Подушка в холодильнику

Так-так! Не треба округлювати очі і починати кричати, що Бджола зійшла з розуму. Будьте впевнені – ми говоримо цілком серйозно. Так, фраза «аби спати в спеку було легше, покладіть перед сном подушку до холодильника на хвилин 10» звучить трохи дивно, але це дійсно працює!

Мокрий рушник під вікном


Все ще жарко спати? Тоді візьміть великий рушник, намочіть його холодною водою, і покладіть його на підвіконня, поруч з відкритим вікном. Все, справа зроблена: природний кондиціонер готовий!

Кубики льоду перед вентилятором

Якщо ви хочете охолодити кімнату перед сном, просто поставте тарілку з льодом перед вентилятором.

Всі джерела тепла – геть з кімнати!

Приберіть всі електронні пристрої зі спальні. Особливо, якщо вони випромінюють тепло.

Ніжкам буде добре у холодній ванні

Холодна ванна для ніг не тільки охолодить вас в даний конкретний момент, але і дозволить миттєво заснути.

Мокрі шкарпетки

Мокрі шкарпетки, особливо в спекотні ночі, воістину освіжають. Просто покладіть їх у морозилку, а потім надіньте перед сном.

Читайте також:  Криза обнуляє Путіна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.