facebook

Маленька франківчанка вже майже півроку живе в лікарні, де її покинули батьки (ВІДЕО)

Юстинку, якій лише 11 місяців, ще в березні рідні батьки покинули в Івано-Франківській міській дитячій лікарні, а самі зникли безвісти. За дівчинкою наглядають лікарі, вона розвивається добре і повністю здорова. Проблема лише в тому, що дитина не має рідної сім’ї, а її оточення – це лікарі та небайдужі люди, що навідуються до Юстинки. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на ОТБ «Галичина».

Служба у справах дітей шукає батьків дівчинки, але зробити це нелегко, бо вони, як і сама Юстинка, прописані в іншій області на Сході України. Відомо лише, що мама часто змінює місце проживання, а про батька інформації немає взагалі.

Такж начальник служби у справах дітей в Івано-Франківську Зоя Сливка розповіла, що мати веде аморальний спосіб життя, зловживає алкоголем тощо. Відтак, повертати їй дитину може бути небезпечним для самої дитини.

Служба у справах дітей подала позов до суду про позбавлення батьківських прав мами і тата Юстинки. До слова, вже є люди, які зверталися до служби, щоб удочерити дівчинку.

До кінця місяця дитину збираються перевести до Містечка милосердя святого Миколая. Її подальшу долю восени вирішить суд.



Читайте також:  У Надвірній – жахлива аварія: п’ятеро осіб у лікарні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.