facebook

З’явилися ФОТО з місця смертельної ДТП на Дністрі (фото+16)

Як повідомляло видання WestNews, в селі Нижнів Тлумацького автомобіль “Мітсубіші Паджеро”, рухаючись по польовій дорозі повз берега річки Дністер, не справився з керуванням та допустив з’їзд автомобіля з дороги в річку, що призвело до його перекидання.

Поліція розповіла деталі цієї ДТП. Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи встановлено, що водій вказаної автівки, 1995 р.н., місцевий житель, рухаючись по польовій дорозі з с. Нижнів в сторону урочище «Церквище», повз беріг річки Дністер, не врахувавши дорожньої обстановки, не впорався з керуванням, допустив з’їзд автомобіля з дороги в річку Дністер, що призвело до його перекидання.

В результаті ДТП пасажир 1972 р.н., житель Тлумацького району, який знаходився на задньому сидінні автомобіля, загинув на місці події.

Водій отримав тілесні ушкодження у вигляді забою шийного відділу хребта, перелому лівої ключиці зі зміщенням. Встановлено, що він керував легковиком у нетверезому стані (1.2 проміле алкоголю в крові). Стосовно нього складено адмінпротокол за ст. 130 КУпАП.

Ще один пасажир 1997 р.н., житель м. Городенка, який знаходився на передньому сидінні автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді множинних забійних ран обох колін, суглобів, обличчя та грудної клітки.

За цим фактом розпочато досудове розслідування (ч.2.ст.286 ККУ). Проводиться слідство.




До слова, з власних джерел WestNews стало відомо, що за кермом автомобіля знаходився депутат сільської ради села Нижнів.

Читайте також:  У ДТП в Угринові загинув 41-річний чоловік

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.