facebook

Військова техніка зіштовхнулася з легковиком: є жертви

На Херсонщині в Голопристанському районі сталося зіткнення легкового автомобіля з БРДМ. Про це УНН повідомили в відділі комунікації поліції Херсонської області. Сьогодні в чергову частину Голопристанського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими. Чоловік розповів, що неподалік від с.Чулаківка зіткнулися автомобіль “Nissan Primastar” та бойова розвідувально-дозорна машина.

На місце пригоди виїхали керівництво і слідчо-оперативна група районного відділення поліції та працівники слідчого управління обласного главку поліції. Поліцейські попередньо встановили, що на 21 км автодороги “Гола Пристань-Залізний Порт” у БРДМа, який рухався на буксирі, відбулося пошкодження лівого переднього колеса і військова техніка виїхала на зустрічну смугу руху, де їхав пасажирський автомобіль “Nissan Primastar” з мешканцями Вінницької області. Відбулося зіткнення транспортних засобів і мікроавтобус перекинувся.

Внаслідок ДТП 66-річний пасажир автомобіля “Nissan” від отриманих травм помер по дорозі в лікарню. Ще двоє пасажирів (жінки 1949 та 1961 р.н.) з травмами різного ступеню тяжкості були госпіталізовані в Голопристанську районну лікарню.


Попередня правова кваліфікація – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх причин і обставин ДТП.
Нагадаємо, 31 липня під Києвом мікроавтобус влетів у фуру, внаслідок чого загинуло двоє людей.

Читайте також:  На Полтавщині знайшли повішеною 7-річну дитину - подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.