facebook

«Люди лежали на траві»: біля Львова відбійник проштрикнув рейсовий автобус (фото)

Аварія з рейсовим автобусом «Львів – Радехів» сталася сьогодні, 1 серпня, о 13:30. На трасі Київ-Чоп, біля села Гамаліївка Пустомитівського району, водій не впорався з керуванням та влетів у відбійних.

Удар був настільки сильним, що авто буквально проштрикнуло металевим обмежувачем.Аварія з рейсовим автобусом «Львів – Радехів» сталася сьогодні, 1 серпня, о 13:30. На трасі Київ-Чоп, біля села Гамаліївка Пустомитівського району, водій не впорався з керуванням та влетів у відбійних. Удар був настільки сильним, що авто буквально проштрикнуло металевим обмежувачем.
Очевидці у спільноті «Варта 1» у соцмережах пишуть, що автобус їхав на великій швидкості. Він навіть вилетів на зустрічну смугу. Водій загинув на місці, а серед пасажирів є травмовані.
«Люди лежать на траві, дві швидкі на місці», – повідомляє керівник «Варта 1» Ігор Зінкевич.


Керівник відділу комунікації ГУНП у Львівській області Світлана Добровольська у коментарі кореспонденту PRESS-ЦЕНТР повідомила, що постраждали двоє пасажирів, чоловік та жінка, їх госпіталізували.
– Зараз правоохоронці на місці встановлюють усі обставини, – говорить Світлана Добровольська. – За попередньою версією, водію за кермом стало погано, можливо, через спеку. Однак експертиза має встановити, чи помер він до моменту зіткнення, чи від отриманих травм.
Більше подробиць про цю ДТП правоохоронці обіцяють розповісти пізніше.



Фото: прес-служба патрульної поліції Львова. 

Читайте також:  Кривавий боулінг на дорозі: Подробиці ЖАХАЮЧОЇ ДТП на Вінниччині, там від авто залишились лише..

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.