facebook

Ліквідацію “Княгинина” призупинено (відео)

Львівський апеляційний господарський суд виніс рішення у справі івано-франківського спиртзаводу “Княгинин”.

Він скасував рішення івано-франківського господарського суду про визнання обласного державного обєднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості банкрутом, пише Фіртка з посиланням на Карпати.

 



 

Нагадаємо, у квітні Господарський суд Івано-Франківської області ухвалив постанову, якою визнав підприємство банкрутом і відкрив ліквідаційну процедуру. Таку постанову суду оскаржила прокуратура Івано-Франківської області і направила апеляційну скаргу до Львівського апеляційного господарського суду.

Власне, перше засідання суду відбулося 14 червня, проте розгляд справи відклали на сьогодні через неготовність сторін.

Під стінами Львівського апеляційного господарського суду знову зібралися десятки працівників лікеро-горілчаного заводу. Люди вкрай обурені ситуацією і вимагають не допустити нищення та ліквідацію державного підприємства. Пікетувальники тримали в руках плакати з написами «Судді, допоможіть побороти горілчану мафію», «Немає підстав для ліквідації «Княгинина», «Податкова і банда – одна горілчана мафія», «Керівництво спиртоб’єднанням – державі, а не бандитам».

 

Своєю чергою т.в.о генерального директора Івано-Франківського обласного державного об’єнання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості Зінаїда Гаргат переконана, що їхній завод може успішно працювати, але певні сили свідомо ведуть його до знищення.

 

Читайте також:  Біржі США закрилися зниженням на тлі новин з Греції

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.