facebook

“У тебе немає дітей”: cкандал Єгорової та Мухарського отримав гучне продовження (відео)

Українська телеведуча Сніжана Єгорова не дозволила своєму колишньому чоловікові, акторові і письменникові Антіну Махарському, розмовляти з їхніми дітьми українською мовою, наголосивши, що її діти говорять російською, а у Мухарського їх і зовсім немає, пише “Обозреватель”.

Сварку з колишньою дружиною актор зняв на відео, після чого опублікував його на особистій сторінці у Facebook, продовживши тему сімейної драми, яка триває між Єгоровою та Мухарським вже не перший рік.

“Це пекло триває 4 роки. Не вірите? – Подивіться самі. Сьогодні за попередньою домовленістю прийшов до дітей. Мене не пустили до них через українську мову. Слова зайві”, – написав Мухарський.

Згідно до відео, актор прийшов провідати дітей, оскільки нещодавно все ж домігся від Єгорової можливості зустрічатися з ними. Однак колишня дружина зустріла його на порозі та заборонила говорити в їхньому будинку українською мовою, після чого сталася суперечка.

“Мої діти розмовляють російською мовою”, – заявила Єгорова, на що Мухарський поцікавився, якою ж мовою тоді говорять його діти.

“А у тебе немає дітей”, – різко відповіла вона.

Менш ніж за годину відео на сторінці Мухарського в мережі зібрало понад 3 000 переглядів. У коментарях фоловери артиста дискутують про ситуацію і діляться порадами. Багато хто обурений поведінкою і позицією Єгорової.

“І ця жінка була “українською” телеведучою. Я просто не розумію, як у цій країні, в середовищі начебто культурних людей може бути така дика ненависть до української мови?! А не допускати батька до дітей – це взагалі за гранню. Ця жінка рано чи пізно пожне гіркі жнива”, – зазначили в одному з коментарів.

“Брате, давай я тобі щось розкажу. Не на людях. Допоможе. Я маю такий же досвід”, – написав під постом Мухарського казкар Сашко Лірник.

Читайте також:  Можна уникнути: у ВООЗ зробили неочікувану заяву про другу хвилю коронавірусу

“Антіне, треба бути вище цього! Плюнь і розітри! Дітей не забувай, підростуть зрозуміють”, – продовжують ділитися порадами в обговореннях.

Нагадаємо, Антін Мухарський, також відомий під сценічним ім’ям Орест Лютий, розповів у соцмережі історію про складні стосунки з колишньою дружиною, телеведучою Сніжаною Єгоровою, яка не дозволяла йому бачитися з дітьми останні 8 місяців. Скандал викликав резонанс у мережі.



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.