facebook

Фахівці назвали вік для самого кращого сексу

Міжнародна група вчених провела унікальне дослідження на тему зв’язку сексу і віку займається їм людини.

В результаті фахівцям вдалося з’ясувати, що після скількох років життя у партнерів буде відбуватися найкращий статевий акт.

Згідно з опублікованими на сторінках тематичних видань даними, чим старше стає людина, тим приємніше відчуття, отримані від сексу. У своїй роботі фахівці використовували портал Happify Daily, що ратує за щасливе сімейне і спільне життя.

За словами 46-річних респондентів, кращі статеві акти в їх житті були в 32 роки (чоловіки) і 26 років (жінки). Однак, люди «50+» з упевненістю відзначили, що найкращий секс у їхньому житті був у 46-річному віці. У зв’язку з цим, фахівці рекомендують молодим хлопцям і дівчатам зосередитися на кар’єрі та досягненні поставлених цілей в житті, а не на нічних клубах і сексуальних рекорди.

Раніше вчені провели дослідження на тему зв’язку періодичності статевих актів і щасливого сімейного життя. Як виявилося, щоб у відносинах була повна ідилія і жоден з подружжя не відчував сексуальне голодування, статевий акт має відбуватися не рідше 1 рази в тиждень (4-5) разів в місяць. Відзначається, багаторазове перевищення норми абсолютно не нашкодить.

Читайте також:  Найбільші помилки після сексу: варто пам’ятати

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.