facebook

Samsung Electronics: у квітні на ринок вийде смартфон Galaxy S6

Південнокорейська компанія Samsung Electronics презентувала свою останню модель смартфонів Galaxy S6.

galaxy-s6-concepy


Генеральний директор компанії пан Шін запевняє, що «це найкращий і найшвидший смартфон у світі».

Нова модель Galaxy S6 покликана забезпечити компанії корону світового лідера.

«Всесвітній конгрес мобільного зв’язку у Барселоні – прекрасна нагода для виробників смартфонів продемонструвати свої останні моделі», – зазначає кореспондент Євроньюз Клаудіо Рокко.

Перша реакція на новий смартфон була позитивною, що піднесло акції Samsung у понеділок до найвищого рівня за дев’ять місяців.

«У 2014 році Samsung втратила частину своєї частки на ринку. На Вашу думку, цей новий пристрій може якимось чином повернути компанію у належне русло?» – запитує кореспондент Євроньюз.

Ріккардо Де Франчіса, директор з маркетингу, Samsung Italia:«Остаточний вердикт – за нашими клієнтами. Але, думаю, що сьогодні презентовано найбільш інноваційний та найкращий продукт, доступний на ринку. Отож, звичайно, на наш погляд, все вказує на посилення нашої позиції на ринку».

У квітні оновлені телефони Galaxy надійдуть у продаж. Вони працюватимуть на власних нанометрових процесорах і матимуть бездротову зарядку, підживити їх можна буде за 10 хвилин.

Роджер Чен, головний редактор CNET:«Загальна тенденція у тому, що не видно значних стрибків у змінах мобільних телефонів. Samsung багато зробив для поліпшення дизайну, додав трохи металу, але в цілому дизайн телефонів дуже схожий, нічого монументального, коли справа доходить до значного поновлення з року в рік».

Велику увагу розробники приділили дизайну смартфонів.

Так, Galaxy S6 буде доступний в білому, чорному, золотом, синьому варіантах колірного виконання корпусу, тоді як колірна гамма моделі Galaxy S6 Edge буде представлена у білому, чорному, золотому і зеленому кольорах.

Читайте також:  Дівчинку врятував пістолет, що заклинив: моторошні деталі сімейної трагедії в Рівному

Модель Galaxy S6 отримала плоский екран, металеву окантовку корпусу і захисне скло на лицьовій і задній панелях, тоді як у S6 Edge залишилося все те ж саме, за винятком екрану, який загнутий на обидві бокові сторони.

Також розробники компанії оновили камеру попередньої версії Galaxy S6 Edge і видалили непопулярні програми.

Обидві новинки надійдуть у продаж з 10 квітня. Користувачам будуть запропоновані варіанти з 32, 64 і 128 Гб пам’яті. При цьому зазначається, що Galaxy S6 Edge буде коштувати дорожче звичайного S6, хоча точну суму в компанії поки не називають.

Samsung наголошує на сумісності Galaxy S6 з новою системою мобільних платежів, які можна здійснювати через читаючі магнітні смуги без підключення додаткових пристроїв.

Шукайте деталі в групі Facebook