facebook

Сьогодні кошеня, завтра дитина? Інформація про київського садиста і його батька-педофіла підірвала соцмережу (відео)

У мережі з’явилося відео про садиста із Києва, який кидає кошеня через будинок. Живодером виявився такий собі Олександр Шекерлі, що переїхав до столиці із Маріуполя, написала на своїй сторінці в Facebook Світлана Лаврикова.

“Урод живе у Києві. Приїхав сюди з Маріуполя. Ходить у спортзал “Царський”. Тусується в “Альмондо”. Адресу і мобільний телефон можу будь-кому відправити в личку!” – написала вона.

Крім того, Лаврикова розкрила дані про сім’ю садиста. У пості стверджується, що батько Шекерлі – педофіл.

“Відомі в Маріуполі підприємці 49-річний Микола Шекерлі і 54-річний Сергій Ємельянов були затримані в нічному клубі “Парадокс” в Орджонікідзевському районі, вони організували притон, куди обманом заманювали дівчаток у віці від 11 до 15 років, переважно з неблагополучних сімей, і вихованок 1-ї і 2-ї шкіл-інтернатів. Дітей споювали і примушували до інтимних дій, після чого погрозами і залякуванням змушували мовчати. ??Під час оргій прямо з кабінету збоченців велася відеозйомка”, – пише Лаврикова.

В її пості зазначається, що під час обшуку правоохоронці вилучили наркотики і диски з порнографічними матеріалами.

“Всього за два роки існування в кублі побувало близько 200 дівчаток. Один із затриманих навмисно заражав своїх жертв вірусом гепатиту С, який передається статевим шляхом. Скільки дітей він встиг заразити смертельно небезпечнию недугою, не з’ясовано досі”, – стверджується в запису.

Також Лаврикова додала, що Шекерлі звільнений за “законом Савченко”.

Читайте також:  “Любов це…”: поцілунок Ляшка з чоловіком 8 березня “порвав” мережу (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.