facebook

Суд призупинив скандальне рішення про призначення обласного лісівника

Івано-Франківський окружний адміністративний суд зупинив рішення про призначення Руслана Осташука начальником обласного лісового управління.

Про це пише WestNews.

Конкурсний відбір на посаду очільника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства відбувся 31 березня. В фіналі за вибором комісії Держлісагенства опинився Руслан Осташук.

Оскільки рішення виявилося одіозним (адже спершу перемогу впевнено здобував інший кандидат – Роман Олійник, а сам Осташук не зміг пригадати навіть назви статей до захисту власної кандидатської дисертації), то не забарилося його оскарження. З позовом до суду звернувся кандидат на цю посаду, чинний заступник голови обласного управління Роман Олійник, котрий назвав результати конкурсу сфальшованими на користь Руслана Осташука, нинішнього директора ДП “Надвірнянське лісове господарство” .

Зрештою, колегія суддів Івано-Франківського окружного адмінсуду задовольнила клопотання Романа Олійника і призупинила виконання рішення комісії. А сам Роман Олійник також подав скаргу до Нацагентства з питань державної служби з проханням скасувати рішення конкурсної комісії.

Читайте також:  Жінці, яка продала двох своїх дітей, дали 8 років тюрми

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.