facebook

На Прикарпаття заходить інвестор, щоби збудувати бальнеологічний курорт “Пуща – Татарів”

Представники оздоровчого центру “Пуща” з міста Києва зацікавлені у будівництві санаторію в селі Татарів, що на Яремчанщині.

Про результати зустрічі інвестора з громадою Татарова розповів сільський голова Олег Дземюк. 



21 квітня відбулася презентація передпроектної пропозиції будівництва санаторно-оздоровчого комплексу “Пуща – Татарів” (робоча назва). Інвестори, представники оздоровчого центру “Пуща” м. Київ зацікавлені у будівництві санаторію на землях громади с. Татарів, повідомив війт.

За його словами, приїзд потенційного інвестора не викликав ажіотажу серед жителів села, на зустріч прийшли близько двох десятків зацікавлених осіб.

“Опісля презентації відбулася жвава дискусія-обговорення майбутнього проекту… Запитань було багато: і в тему і не дуже… Та під завершення зустрічі чимало “скептиків”, все ж таки визнали, що наявність такого закладу у Татарові принесе користь нашому курортному селу, – зазначив Дземюк. -Що отримає громада села від його діяльності? Отож варто перерахувати ряд вигод від інвестиції:

1. Надходження до сільського бюджету (податки, збори, плата за оренду земельної ділянки…).
2. 40 нових робочих місць.
3. Розвиток туристично-оздоровчої інфраструктури села.
4. Збільшення кількості відвідувачів Татарова, особливо у міжсезоння.
5. Промоція села, як бальнеологічного курорту Карпат.
6. Можливість проходження медично-діагностичних процедур (УЗД, аналіз крові, електрокардіограма… ) та медичні консультації фахівців не виїжджаючи з Татарова.
7. СПА-зона, басейн, масажні та діагностичні кабінети.

Підсумовуючи зустріч варто відзначити чітку позицію інвестора та його вид діяльності, бажання вкладати кошти та провадити легальний розвиток бізнесу у Татарові”.

Читайте також:  У горах біля Яремче туриста з Києва вкусила змія. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.