facebook

Приймаймо українців – вони майже ідеальні

«Rzeczpospolita» закликає приймати українців, бо це досконалі іммігранти



Видання наголошує, що після того, як ЄС скасує візовий режим для громадян України, багатші держави Євроспільноти будуть боротися за українських працівників. А отже, Польщі варто вже тепер подбати про українців, максимально сприяючи їм у всіх процедурах, бо українці є Польщі конче потрібні.
Нині над Віслою зі свічкою шукати українця, який користується соціальною допомогою. Українці не лише працюють і заробляють, але в першу чергу платять податки, тому ніяким чином не обтяжують країну, яка їх приймає – підкреслює «Rzeczpospolita».
Опитування проведені на замовлення Союзу підприємців і роботодавців Польщі підтверджують, що українці є найбільш бажаними працівниками, випереджають чехів, американців і французів, про мешканців Близького Сходу та Африки вже не згадуючи. 26 відсотків респондентів вбачають в українцях нових поляків. Для порівняння, про американців думає так 18 відсотків опитаних.
Проблеми з іммігрантами в Західній Європі показують, що нічого занурюватися у політкоректність і впускати в державу небажані нації, бо це призведе до конфліктів. Українців ми хочемо, бо це іммігранти майже досконалі. Польща не може суперничати з багатими країнами Заходу економічними стимулами, але відкритістю – абсолютно так. І варто це обміркувати, – наголошує «Rzeczpospolita».
Л.І.

Читайте також:  Ножицями в голову: батьки бояться пускати своїх дітей до школи через агресивного учня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.