facebook

Кращі поради, аби завести жінку: збудиться і запалає

Розпалити неабияку пристрасть у стосунках із коханою допоможуть компліменти, романтична атмосфера, тривала розлука, розмови про секс і навіть гра у байдужість.

Про 14 речей, які змушують жінку захотіти сексу сьогодні і поговоримо!

Будьте поряд.



Часом аби зайнятися з жінкою сексом потрібно просто опинитися у потрібний момент у потрібному місці.

Володійте тілом. Спілкування у стосунках відіграє не останню роль. Якщо в ліжку у вас також цілковита гармонія, то жінка чекатиме сексу з нетерпінням.

Ви їй подобаєтеся. Все геніальне просто. Якщо ви справді дуже подобаєтеся жінці, вона рішуче захоче сексу

Маленькі приємності. Оригінальний комплімент дозволить жінці почуватися більш розслаблено та невимушено. Відповідно, зробить її більш доступною.

Ідеальне тіло. Якщо ваш тип тіла видається жінці дуже привабливим, вона точно захоче сексу. При цьому кубики пресу чи розмір біцепсів не мають значення.

Поцілунки. Зазвичай поцілунки сигналізують про те, який чоловік у ліжку. Не забувайте, що ваші поцілунки збуджують жінку та змушують її більше думати про секс.

Прихильність. Якщо ви той, про кого жінка хоче піклуватися, у неї точно виникатимуть думки про секс.

Особистий простір. Тривала розлука закоханих чи заняття абсолютно різними хобі підігрівають сексуальний інтерес і викликають бажання опинитися в ліжку з чоловіком.

Розмови про секс. Вміння чоловіка гарно розповідати та фантазувати про секс легко передається жінці та збуджує.

Послідовність. Не поспішайте затягнути жінку в ліжко. Пам’ятайте, якщо жінка відчуває, що може завжди покластися на вас і почуватися поряд із вами в безпеці, незабаром вона сама захоче близькості.

Атмосфера. Розпалити у жінки бажання може романтичний настрій. Не полінуйтеся запалити свічки, включити гарну музику чи захопити пляшку вина.

Читайте також:  11-річні близнючки-альбіноси підкорюють світ моди (фото)

Цікавість. Жінки проходять періоди інтенсивного сексуального дослідження. Часто саме це може спонукати їх до сексу.

Гра у байдужість. Спробуйте писати жінці грайливі чи романтичні повідомлення, але не натякайте на секс. Ця гра розігріє жіночі почуття.

Страх. Після катання на атракціонах чи перегляду страшних фільмів рівень адреналіну підвищується і може підштовхнути жінку на секс.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.