facebook

Як Потап і Настя відпочили в Німеччині: нове підтвердження роману зірок (ВІДЕО)

Співачка Настя Каменських , яка заявила про те, що має намір здійснити серйозний забіг після потрійного перелому ноги, не перестає знімати відеоблог. Шанувальники, які уважно стежать за життям солістки дуету “Потап і Настя”, тепер знають про те, що Настя Каменських вважає шопінг своєю нестримною пристрастю. А також побачили черговий цікавий доказ того, що у Потапа і Каменських роман.

Нова серія відеоблогу Насті Каменських , звичайно ж, не обійшлася без особистих одкровень співачки. Так, приїхавши в одне зі своїх улюблених міст (а саме – до Франкфурта), солістка дуету “Потап і Настя” насамперед вирушила по магазинах. Приміряючи черговий look, співачка в серцях зізналася в тому, що вважає себе моторошним шопоголіком.

Перед гастролями в Німеччині Потап і Настя Каменських встигли зайти в одне з найпопулярніших кафе Франкфурта, на місці якого, за словами Олексія Потапенка , раніше була військова німецька в’язниця. Незважаючи на те, що Настя Каменських як і раніше намагається уникати висококалорійної їжі, пара замовила солідний стіл з популярних місцевих страв, включаючи знамениті ковбаски і шніцель.

Не менш цікавим, на думку наглядових глядачів відеоблогу Насті Каменських, став момент відео, на якому репер Потап неспішно випускає клуби диму, прогулюючись перед виступом по місту.

Цікаво, що вейп популярного артиста у Франкфурті виявився такого ж кольору і такої ж марки, як і аналогічна електронна сигарета на фото Насті Каменських з Таїланду , після якого про роман артистів стали говорити ще частіше і активніше.

 

Читайте також:  10 годин на навчання і година – на все решту: один день із життя українського школяра

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.