facebook

На Миколаївщині “чорний маг” жорстоко вбив жінку (відео)

Тихий маніяк – тепер свого сусіда односельці на Миколаївщині називають саме так. Вони усі разом кілька днів шукали жінку, порядну і добру матір п’ятьох дітей, яка раптом ввечері відлучилася по справах і не повернулася. Навіть не думали, що вона покинула синів і дочок. І найстрашніша версія – таки справдилася.

Шокуючий злочин. Її знайшли закопаною у дворі одного з будинків. Беззахисну жінку вдарили каменюкою, а потім – добили залізякою. І сховали під землю. Де і – головне – хто? Ви не просто здивуєтеся, як дізнаєтеся. Більше того – в цьому місці було ще одне дивне убивство – воно й досі нерозкрите. А ще – душогуб-відлюдник захоплювався окультизмом, а власну матір обіцяв розрізати на шматки і вивезти за річку. Дивіться, який тихий убивця може жити з вами просто поруч

Останній раз жінку бачили, коли вона сварилася із господарем ось цього подвір’я, а через три дні її тіло знайшли закопаним ось тут, на задньому дворі.

37-ми річна Марина пішла з дому близько пів на сьому вечора. Старший син Сергій каже: мати могла залишитися на ніч у друзів, але зранку завжди поверталася. Тож того дня він нічого не запідозрив.

Коли стало зрозуміло, що жінка щезла майже безслідно, її почали шукати селом та навколишніми лісосмугами. Спочатку – власними силами за допомогою сусідів та знайомих.

Найближча до магазину хата належить місцевій родині. Господарі будинку – тихі пенсіонери Ганна та Володимир Барановські. Саме на цьому дворі і знайшли закопаний труп. Подружжя переконує: геть нічого не чули і гадки не мають, як все сталося.

Вони й дійсно не чули, як рокового вечора Марина проходила повз їхню хату. Не чули і сварки, що виникла між сусідкою та сином Барановських – Віталієм. Чоловіку 48 років, живе – в тому ж будинку, з іншого боку.

Читайте також:  На базі відпочинку на жінку напав ведмідь

Для Марини все закінчилося фатально: вона отримала спочатку по голові каменем, а потім – ще й залізякою.

Тихий і домашній чи просто озлоблений відлюдник? Сусіди схиляються якраз до другої версії. Кажуть: кілька років він практично не виходить із дому і часто ображає батьків.

Після затримання Віталія жителі Олександрівки зітхнули із полегшенням. Розповідають: у них уже було одне дивне і схоже вбивство. Злочин так і не розкрили, але з тих самих пір усі тут – бояться за свої життя.

Сусід Віталій – зараз під вартою. Обшукуючи його помешкання, копи знайшли дивні предмети, що можуть бути пов’язані з окультизмом, а ще – книжки про чаклунство та чорну магію. Відтак, незабаром чоловіку доведеться пройти ще й судово-психіатричну експертизу. Якщо його визнають здоровим і винним, йому загрожуватиме до 15-ти років ув’язнення.



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.