facebook

У Франківську через ремонт центральних вулиць перекриють центр на півроку

Сьогодні, 28 лютого, директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак під час оперативної наради доповів про будівництво та капітальний ремонт доріг та вулиць м.Івано-Франківська в 2017 році.

Так, він повідомив, що у 2017 році передбачено ремонт 17 об’єктів на суму 27 млн гривень.

«Частина об’єктів – це перехідні дороги. Такі, як вул Богдана Хмельницького, Мазепи, Військова, Підгірянки, Північний бульвар, Шевченка і Гнатюка. З нових – це площа Міцкевича, Лесі Українки, Тринітарська, Нова, Станіславська, Селянська, Слави Стецько, Біла, Любачівського», – розповів Смушак.

Також він зауважив, що по вул. Тринітарській та Станіславській збережуть старовинну бруківку. А на вул. Лесі Українки та площу Міцкевича поставлять дорогу гранітну бруківку. Втім через ремонт цих вулиць центр перекриють приблизно на півроку.

Нагадаємо, у 2017 році запланований вибірковий капітальний ремонт 34 об’єктів. Так, планують відремонтувати вулицю Василіянок, Хіміків, Челюскінців, Військових ветеранів, Ушинського, Коновальця, Берегова, Коперника, Павлика, Київська, Сухомлинського, Левицького, дворова територія поліклініки №1.

Читайте також:  Чужих дітей не буває: вагітна вчителька франківської школи всиновила свого учня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.