facebook

Центр Івано-Франківська нагадує болото (ВІДЕО)

Мешканці обласного центру скаржаться на велику кількість багнюки та брудної суміші снігу, піска і води в місті, яку ніхто не прибирає. Про це жителі Івано-Франківська розповідають у соцмережах.

Зокрема, люди обурюються ситуацією на «Стометрівці» і взагалі в центрі міста:

«Жах! Вийшов на “сотку” а тут каша по коліна!.. Це якщо головна вулиця міста така капарна, то що можна говорити про інші вулиці. Цікаво чи у Марцинківа дома таке саме твориться… Коли це болото висохне. Підуть мамусі з колясками гуляти, буде повівати вітерець,а наші діти у візочках,школярики дихатимуть цією цілющою засохлою болотяною масою.А ще хана не тільки вашому зимовому взуттю, а й вашим речам…

День кохання – посеред болота, це часом не мазохізм..!?.. Таке красиве місто тоне в багнюці…Гидко! Будівлі, машини, маршрутки…все в багні…А навесні будем задихатись від пилюки… Такого брудного міста раніше не було. І це не лише зими стосується…А може санепідемстанція якось би відреагувала?.. Дуже оригінальний метод боротьби зі снігом ну вулицях — засипати поверх того болотом…. Я просто в щирому подиві (намагаюсь висловлюватись культурно) кожного разу, як змушена відгризати коляску і взуття від того багна. Мовчу вже про легкість пересування», — обурюються франківці.

Нагадуємо, адміністрація КП «Івано-Франківськводоекотехпром» просить мешканців міста не викидати побутові та будівельні відходи у міську каналізацію.

Читайте також:  “Як можна так не боятися отримати поза вуха?!”, або Неповнолітні хами на вулицях Франківська. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.