facebook

У Франківську вдруге пройде міжнародний фестиваль “Porto Franko Гогольfest”

Цьогоріч “Porto Franko Гогольfest” відбудеться в кінці червня. Програму оприлюднять вже у квітні.

Про це у коментарі Репортеру розповів співорганізатор фестивалю композитор Роман Григорів.

“Фестиваль відбудеться вдруге, і це буде знову “Porto Franko ГогольFest”, – говорить Роман Григорів. – Ми з Гогольфестом активно співпрацюємо. Де збирається такий пакет активних і творчих людей, там і відповідний результат. Тим більше у нас вже є київсько-франківська команда”.


Нагадаємо, минулого року на час фестивалю Івано-Франківськ перетворився на культурну столицю – впродовж п’яти днів на різних локаціях відбувався масштабний Porto Franko Gogol Fest. Він поєднав у собі столичний пафос київського Гогольfestу та амбітність франківського PortoFranko.

“Не хочу називати хедлайнерів, але плани грандіозні, – додає Роман Григорів. – Ми змінимо ще й концепцію. Минулого року це був чистий фестиваль сучасного мистецтва з окремими програмами. А в результаті топовими стали неординарні акції. Ми будемо робити синтетичні акції – об’єднувати різні жанри мистецтва. Як робили це в 2010 році (На фестивалі Porto Franko – Авт.). І такий пошук, експеримент дає нову якість і може бути успішним на фестивалі. Але будуть і чисті акції. Плануємо джазову, рок, електронну сцени”.

Читайте також:  Як в Коломиї вже вшосте проходив фестиваль «Арт-візія» (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.