facebook

Бійці “Айдару” повернули одну з викрадених машин швидкої допомоги, – Москаль

Військовослужбовці батальйону “Айдар” повернули один з автомобілів швидкої допомоги, які викрали напередодні

10218


Про це повідомляє  прес-служба Луганської облдержадміністрації.

“Швидка” знаходилася на території тубдиспансеру в Трьохізбенці, ключі й техпаспорт від неї повернули головному лікарю. Вважаю, що на цьому інцидент у Трьохізбенці вичерпано. Я особисто знайомий з бійцями “Айдару”, що дислокуються в селищі, і знаю, що вони дійсно захищають територіальну цілісність України на передньому краї. Тому інцидент зі “швидкою” будемо вважати прикрим непорозумінням”, – повідомив губернатор Москаль.

Найближчими днями повернутий автомобіль перевезуть у Сєвєродонецьк, а в майбутньому, очевидно, передадуть міській лікарні м.Щастя, де він більш необхідний, ніж у Трьохізбенці.

Нагадаємо, днями глава Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль направив звернення міністру оборони Степану Полтораку, начальнику Генерального штабу Віктору Муженку, главі МВС Арсену Авакову і генпрокурору України Віктору Шокіну звернення щодо неприпустимої поведінки деяких бійців батальйону “Айдар”.
Крім того, губернатор заявив, що військовослужбовці добровольчого батальйону “Айдар” вкрали з медичних закладів Луганської області два автомобілі “швидкої допомоги”

джерело http://espreso.tv/news/2015/04/02/biyci_quotaydaruquot_povernuly_odnu_z_vykradenykh_mashyn_shvydkoyi_dopomohy____moskal

Читайте також:  Бойовики готують чергову "картинку" для ОБСЄ, - штаб АТО

Шукайте деталі в групі Facebook