facebook

На Прикарпатті за непокору правоохоронцю рецидивіст отримав чергову судимість

Надвірнянською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) та ч.2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України щодо раніше судимого мешканця району.

1368001129-random3826-08_05_13

Так, у серпні поточного року до правоохоронців звернулась матір зазначеного правопорушника. Жінка повідомила, що син вчиняє насильство в сім’ї стосовно неї, пише Фіртка із посиланням на прокуратуру області.

При з’ясуванні обставин за місцем проживання заявниці працівником поліції установлено, що правопорушник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, погрожував своїй матері фізичною розправою та ображав нецензурними словами.

Законну вимогу інспектора поліції припинити протиправні дії та проїхати з ним до відділу для дачі пояснень проігнорував та вчинив опір, штовхнувши інспектора, почав наносити йому удари руками, а відтак, намагався втекти з місця події.

За результатами судового розгляду правопорушнику призначено покарання у виді 1 року 6 місяців обмеження волі.

Читайте також:  Вкусилa змія: жителя Франківщини госпіталізували до лікарні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.