facebook

ТОП-5 скарг чоловіків на жінку у ліжку

Чоловік настільки ідентифікує себе зі своїм пенісом, що інтерпретує жіноче ставлення до свого сексуальному органу, як ставлення безпосередньо до себе

6303_39130_3c185809e3_729x547

Як повідомляє Depo.Львів, вчені назвали п’ять найбільш поширених чоловічих скарг на жінок у ліжку.

Як легко “відбити бажання” коханому до інтимної близькості:

1. Чоловіки ненавидять, коли жінки поводяться так, ніби вони не люблять секс. 

9rxDmP5VNrw
Ось як вони про це говорять:

“Вона породжує в мені почуття, що моя любов до сексу – це ненормально, як ніби я якась тварина або недорозвинене істота, а вона вища сексу”.

“Я ненавиджу, коли моя дружина поводиться так, ніби робить мені послугу, займаючись любов’ю. Вона, звичайно, не говорить про це прямо, але я відчуваю, як вона говорить про себе: “О, ну добре, так вже й бути, треба пройти через це, щоб він не турбував мене знову тиждень або два”.

“У мене була подружка, яка боялася показати мені, як сильно вона любить секс, щоб не виглядати “брудною” або ” хтивою “. Вона завжди змушувала довго себе вмовляти, перш ніж лягти в ліжко, прикидаючись, що просто терпить секс, я ж у цій ситуації почував себе якимось сексуальним збоченцем”.

Звісно, цілком ймовірно, що жінка таки дуже любить секс (ще й як!), вона лише нелюбить його з цим конкретним чоловіком, який долею-недолею опинився поряд.

10 типів жінок, від яких чоловіки тікають стрімголов.




2. Чоловіки не люблять жінок, які ніколи не виступають ініціаторами сексу.

fonstola.ru-162413
“Мені страшенно не подобається, що моя дружина так рідко виступає ініціатором у сексі, тому я змушений завжди сам пропонувати секс, боячись отримати від неї відмову “, – скаржиться один із чоловіків.

Читайте також:  ТОП-5 найгучніших скандалів 2016 року в Івано-Франківську

“Я відчуваю себе досить скуто зі своєю подружкою, оскільки вона ніколи не намагається спокусити мене – вона завжди чекає, коли це зроблю я. Часом я знаю, що вона хоче мене, але все одно ніколи не зробить перший крок, це так дратує мене “, – нарікає інший.

Найкращі пози для зміцнення стосунків між чоловіком і жінкою.

3. Чоловікам не подобаються жінки, які не знають чоловічого тіла.

Чоловік настільки ідентифікує себе зі своїм пенісом, що інтерпретує жіноче ставлення до свого сексуальному органу, як ставлення безпосередньо до себе.

Ось, що розповіли чоловіки з цього приводу:

“Я був один раз з жінкою, яка торкалася до мого пеніса так, ніби він був антикварним виробом. Вона відчувала таку боязкість, торкаючись до нього, як ніби не бачила в житті нічого подібного, а я точно знав, що це не так. Я абсолютно не міг займатися з нею коханням”.

“Чого я терпіти не можу, так це коли жінки скаржаться на те, що вони не задоволені прелюдією кохання, якщо чоловік пестить тільки груди і вагіну . Але ж жінки роблять те ж саме – вони думають, що якщо поцілували вас і схопили за пеніс, то цього цілком достатньо. Безумовно, мені дуже приємно, коли вони роблять це, але цього мало, і я не відчуваю, що вони залучені в процес любові”.

11 ознак того, що чоловік по-справжньому закохався

4. Чоловіки ненавидять, коли жінки перекладають на них відповідальність за свій оргазм.

liberty-rbm0000042
Чоловіки, безсумнівно, хочуть допомогти жінці відчути оргазм, але вони не люблять, коли жінки, так і не досягнувши його, звинувачують у цьому чоловіків. Жінки, що покладають цю провину на своїх партнерів, неминуче викликають в них роздратування.

Читайте також:  Побудовано в Івано-Франківську: ТОП-5 найпростіших афер на ринку нерухомості

“У мене була як-то жінка, яка доводила мене буквально до сказу. Я завжди відчував себе так, ніби проходжу “тест на оргазм”: чи можу я принести жінці задоволення? Вона скаржилася, що далеко не завжди відчувала оргазм, і я, природно, прагнув задовольнити її. Але вона, по всій видимості, очікувала, що я екстрасенс або хто-то в цьому роді. Вона не говорила, чого хоче від мене чи що впливає на неї. Вона, мабуть, вважала, що якщо я розгадаю цю головоломку, то я справжній чоловік. Часом мені здавалося, що всі мої зусилля марні, оскільки, як я не гладив її, скільки не пестив, вона ніяк не давала мені зрозуміти, чи правильно я роблю, чи подобається їй це. Бували випадки, коли я стимулював її по півгодини і більше без перерви – у мене вже терпли руки, зводило щелепи, а вона нічим мені не допомагала. Врешті-решт я перестав зустрічатися з нею – це була дуже важка робота”, – пригадує свої поневіряння один із представників сильної половини людства.

“Мене страшенно дратує, коли моя дружина звинувачує мене в тому, що не відчуває оргазм. Це можна було б ще зрозуміти, якби я не був уважний до неї, але це не так. Часом оргазм у неї не настає і після тривалої попередньої гри, а вона всім своїм виглядом показує, що це моя вина”, – розповідає ще один чоловік.
Чотири трюки в ліжку, після яких хлопець ніколи не кине дівчину.

5. Коли жінка не любить своє тіло і принижує його гідності. 

Чоловік, на відміну від жінки, може і за півгодини не знайти на жіночому тілі “апельсинову шкірку”, його можуть неабияк приваблювати апетитні великі стегна, а при тім – маленькі груди, які можна заховати у долонях, але якщо він щодня чутиме, що це огидно – він у це повірить. Щиро повірить і неабияк засмутиться, що йому дісталася така негарна товста скиглійка. Коли жінка не любить своє тіло і принижує його, чоловік відчуває себе “другого сорту”, адже він “весь такий класний” не зміг відвоювати собі красуні.

Читайте також:  ТОП-5 жіночих сексуальних проблем

Раніше ми розповідали про 5 помилок, які дівчата роблять у ліжку з коханими.

Та як жінці стати “магнітом” для чоловіків.

А також, 9 шокуючих стародавніх інтимних традицій українців.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.