facebook

Вийшовши з в’язниці франківець взявся грабувати квартири

До Івано-Франківського відділу поліції кілька тижнів тому звернулась місцева мешканка з повідомленням про те, що невідома особа вчинила крадіжку з її квартири.

f_2724687011430758579 (13)
В ході оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення та затримання зловмисника, правоохоронці одержали грунтовні підстави вважати причетним до квартирної крадіжки 21-річного франківчанина. Як було встановлено, хлопець близько трьох місяців тому звільнився з місць позбавлення волі за так званим «Законом Савченко», інформує прес-служба нацполіції в області.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисник, шляхом злому серцевини замка вхідних дверей проник до квартири потерпілої та, переконавшись, що в приміщенні нікого немає, знайшов грошові кошти в сумі 2000 грн., мобільний телефон марки “LG”, ноутбук марки «АSUS» та викрав їх.

У скоєному зізнався та повідомив, що викрадене продав, а виручені кошти витратив на своє дозвілля. Крім того, в ході проведеного досудового розслідування працівники поліції вийшли на слід вчинення ним ще двох подібних крадіжок в обласному центрі.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також:  Невідомі у масках пограбували франківського підприємця, зв’язавши його та дружину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.