facebook

В Івано-Франківську створили мобільний додаток для пошуку маршруток

Вже близько півтора року як встановлено GPS обладнання на громадському транспорті в місті Івано-Франківськ та з`явилась можливість спостерігати за його рухом.

Щоб отримати таку можливість, достатньо зайти на WEB сторінку www.city.dozor.tech, обравши місто та номер маршруту можна спостерігати рух транспорту в реальному часі, а обравши потрібну зупинку відображається прогноз його прибуття. Про це повідомив у соцмережі директор управління транспорту та зв’язку Олег Ганчак.

13693944782828

“Для гостей міста існує можливість підбору маршруту та місць пересадки для допомоги в орієнтуванні в місті. Крім того, позначено спеціальним знаком транспорт, який пристосований для маломобільних груп населення.
Найчастіше програму використовують на мобільних пристроях, тому для більш зручного користування, створено мобільний додаток для операційної системи Android, який можна завантажити з PlayMarket https://play.google.com/store/apps/details?id=gts.dozor_city
Користуючись створеними ресурсами є можливість значно краще спланувати свій час рухаючись містом та чекати на маршрутку не на зупинці, а в більш зручному місці”, – повідомляють в управлінні транспорту та зв’язку.

15267872_381902255491185_7279490690685225688_n


Читайте також:  В Івано-Франківську жінка під час масажу підпалила клієнтку: потерпіла померла

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.