facebook

У поліції показали фото і відео затримання бандитів, на яких полювали поліцейські у Княжичах

У затриманих вилучили величезний арсенал зброї. Трьох злочинців, яких планували впіймати на гарячому в Княжичах, затримали в неділю вранці на в’їзді у Київ. Про це йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень. За інформацією правоохоронців, ці чоловіки входять до злочинної групи, яка діяла на території Києва та області. Зловмисники промишляли розбійними нападами на елітні приватні будинки та їх пограбуванням.

mqdefault

Деякі з них були вже судимі за розбої раніше. Двоє – жителі Києва й області, ще один – зі Львівщини. Правоохоронці проводять слідчі дії, зокрема, і обшуки за їхніми домашніми адресами. Читайте також: До банди грабіжників у Княжичах входили колишні та діючі правоохоронці – Троян

У машинах злочинців виявили цілий арсенал зброї, зокрема, два пістолети “Глок”, пістолет Макарова із глушником. А ще боєприпаси, серед них – гранати, спеціальне тактичне обладнання – рації, пристрої для заглушення радіосигналів та інші речові докази, які вказують, що впіймали таки грабіжників.Нагадаємо, 4 грудня вранці під Києвом загинуло п’ятеро поліцейських внаслідок випадкової перестрілки між бійцями КОРДу, копами-розвідниками й співробітниками Державної служби охорони.

У селі Княжичі столичний карний розшук працював над затриманням небезпечної банди грабіжників. В одному з будинків розмістилися поліцейські-розвідники, у цей час в сусідньому будинку спрацювала охоронна сигналізація, на місце прибув наряд держслужби охорони, який помітив і затримав двох поліцейських. Група захоплення вирішила, що співробітники розвідки були захоплені злочинцями і виїхали на мікроавтобусі на вулицю, де співробітники ДСО затримали поліцейських-розвідників.

Зрештою, між держохороною та групою захоплення сталася перестрілка, яка забрала п’ять життів: загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД. Керівництво Міністерства внутрішніх справ України призначило службове розслідування щодо інциденту. Прокуратура встановить причини та обставини стрілянини. Президент України Петро Порошенко висловив співчуття рідним загиблих під Києвом п’ятьох поліцейських, а також пообіцяв, що всі винні у вбивстві будуть покарані.

Читайте також:  На Каскаді мешканці “відбивали” у патрульних затриманого чоловіка (ВІДЕО)

3d8f6bfa536730388dbd38213f20f58a

666a09c6082672e8853c3af9f7be8177


48c6e6a5be25cc2af593c5ede298c80e

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.