facebook

Церква, де здійснюються мрії: Чудотворна Ікона поєднала розбиту сім’ю

У вівторок, 15 листопада, о 18.00 в церкві Івана Хрестителя розпочинаються молитви на воз’єднання подружжя.

1010101010101010101010101010101010101010101010101010110_e80d9

СВІДЧЕННЯ:
Ми з чоловіком побралися дванадцять років тому. Я дуже швидко завагітніла і народила дитину. Ми жили в селі, а на роботу добиралися до міста. Своєї хати ми не мали, тому перебивалися, то в моїх батьків, то в чоловікових. Я будучи в декреті, не могла працювати, а чоловікової мізерної платні не вистачало навіть на памперси. Почалися у хаті суперечки, які через втручання родичів почали переростати у скандали, які ставали дедалі частішими. Почалася у хаті з’являтися горівка. Через три роки не витримавши, я забрала доньку і вернулася сама до батьків. Через півтора року після розлучення, у мене з’явився інший чоловік, який зробивши мені дитину, в скоршому часі зник. Я залишилася сама з двома дітьми на руках.

Одного разу, мій перший чоловік Міша, коли прийшов відвідати нашу доньку, запросив мене з дітьми на молитву до церкви святого Івана Христителя. Раз-два рази на тиждень ми туди ходили до чудотворної ікони Матері Божої Ласкавої. Від Міши під час тих зустрічей я відчула дивну зміну, якої я за ним давно не помічала. То квіти мені купить, то дітей в кіно запросить. Недавно він запросив мене з дітьми до нього на квартиру, яку винайняв у місті і попросив, щоб я з дітьми переїхала до нього. Він прийняв дитину, другу, не його, дитину як свою.

Моєю давньою мрією було мати свою хату. Адже саме через те, що ми її не мали – мали всі проблеми. Яким же було моє здивування, коли місяць тому мій чоловік сказав, що хоче заробити грошей на будівництво хати. Зараз він працює в Голландії шофером ікри, збираючи кошти на здійснення останньої моєї мрії. На побудову нашої хати. Дякую Господу Богу і Матінці Ласкавій і отцю Володимиру.

Читайте також:  Люди, які після повної вакцинації підхопили коронавірус, мають "супер імунітет" – дослідження

У вівторок, 15 листопада, о 18.00 в церкві св. Івана Хрестителя розпочинаються молитви на воз’єднання подружжя.

Храм, в якому здійснюються мрії знаходиться на вулиці Микитинецькій в Івано-Франківську.
о. Володимир Вінтонів Тел. для контакту 06728-28-258

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.