facebook

Незважаючи на безкоштовний проїзд водій франківської маршрутки змусив дівчинку заплатити чотири гривні

Мешканці Івано-Франківська продовжують скаржитися на водіїв громадського транспорту в мсіті.

Так, вчора, 9 листопада близько 20:23 незважаючи на безкоштовний проїзд учнів окремих шкіл до 21 години водій змусив дівчинку заплатити за проїзд.

marshrutka (3)

Про це в спільноті “Комуналка ІФ” повідомив її батько Viktor VD.




“Вимушений звернутися з проханням хоч якось вплинути на неприпустиму поведінку водіїв міського транспорту при контактуванні з дітьми. Сьогодні, 09.11.2016 р., о 20 год. 23 хв., зупинка на вулиці Дністровська, водій автобусу (державний номерний знак АТ 1552 ВМ, маршрут № 22) не зважаючи на правомірні апеляції, примусив мою доньку заплатити за проїзд”,
– розповідає чоловік.

За його словаим, донька вказала, що вона є ученицею ЗОШ № 22, пред’явила учнівський квиток, тож має право на безкоштовний проїзд до 21.00 год., однак водій все ж примусив її сплатити 4 грн.

“Стиль спілкування водія не розглядаю з морально-етичних міркувань, хоча зазначу, що дана ситуація мене вкрай обурила. Враховуючи, не поодинокість таких конфліктів, прошу прийняти дієвих заходів щодо покращення поведінки (можливо й обізнаності з діючими пільговими нормами) водіїв міського транспорту при контактуванні з пасажирами, особливо з дітьми”, – йдеться в повідомленні.

Як відомо, згідно рішення виконкому для учнів шкіл № 1, № 6, № 11, № 22, за винятком вихідних, святкових днів і канікул проїзд за учніським квитком повинен бути безкоштовним з 7:00 до 21:00 год.

Нагадаємо, на початку тижня водій 48-го автобуса вигнав з маршрутки третьокласника. А вже наступного дня водія звільнили.

Читайте також:  У Дністрі знайшли тіло чоловіка, який зник після порятунку доньок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.