facebook

Водія, який вигнав дитину з маршрутки, звільнять з роботи

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив начальнику управління транспорту і зв’язку Олегу Ганчаку особисто проконтролювати звільнення водія, який учора вигнав дитину з маршрутки №48.

Вчора мешканка Івано-Франківська Людмила Лінник повідомила у мережі Фейсбук, що її дитину вигнав з маршрутки водій маршрутного таксі №48.

201305291655305535
“Скільки ще це може тривати! Сьогодні, 7.11, близько 16.40 на автобусній зупинці, що на початку вул. Коновальця, водій 48-го автобуса відмовився безкоштовно перевозити мого 8-річного сина. Він показав водію посвідчення дитини з багатодітної сім’ї, на що водій відповів, що вже минула 16-та година, а три місця у нього зайняті. Дитина так розгубилася, що й забула про те, що має ще й учнівський квиток і гроші на проїзд в портфелі, про всяк випадок (він завжди має з собою резервні гроші на проїзд, але кажу ж – розгубився, перелякався і забув про них). Його просто виставили з автобуса! Це вперше за два роки, що він користується посвідченням. Ну і право безкоштовного проїзду для школярів ніхто не відміняв. Малий в сльозах повернувся до вчительки, вона дала йому 4 грн на дорогу і відправила на наступний автобус. Приїхав додому 43-м, посвідчення вже навіть не показував – боявся, що знову виженуть. Я так розумію, що донести до перевізників та їх працівників, як вони мають поводитися з маленькими пасажирами, на офіційному рівні нереально?! То що, брати тата і йти чинити самосуд, чи як?
Це ж дитина! Йому всього 8 років. Третьокласник. Як можна виставити з автобуса, навіть якщо й справді нема права пільгового проїзду? Школяр, видно ж – портфель за плечима. Номери автобуса дитина, звичайно, не запам’ятала. Каже – водій старший дядько з сивиною в волоссі і вусами. Прошу вжити заходів!” – написала франківчанка.
Сьогодні начальник управління транспорту і зв’язку Олег Ганчак на оперативній нараді у міського голови сказав, що водій буде звільнений.

“Прошу взяти на особистий контроль”, – доручив йому мер Франківська Руслан Марцінків.


Читайте також:  Директор ЗОШ №2 про скандал з вчителькою-сепаратисткою: Те, що відбувається в школі – не конфлікт, а інформаційна війна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.