facebook

Голова Франківської облради Сич задекларував комору та квартиру, його дружина – будинок і три земельні ділянки

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич має готівкою 180 тис грн, 12 тис доларів і 7 тис євро. Також у нього є квартира у Франківську. Його дружина Галина Сич, яка є головним спеціалістом з питань дошкільної освіти департаменту освіти і науки міськради, володіє приватним будинком і трьома земельними ділянками.

624886_WEB


 

Про це свідчать дані декларації Олександра Сича, оприлюднені на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

За 2015 рік Сич заробив 22 тис грн на посаді голови облради, ще майже 10 тис грн, будучи доцентом кафедри державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Крім того, згідно з декларацією, він отримав 48 тис грн стипендії від Національної академії наук України.

Дружина Олександра Сича Галина минулого року отримала 54 тис грн зарплати і 300 грн благодійної допомоги.

Готівкою очільник Франківської облради задекларував 180 тис грн, 12 тис доларів і 7 тис євро, його дружина – 800 доларів. Олександр Сич ще й задекларував 160 тис грн, “позичені третім особам”.

З нерухомості у декларації Сича значиться комора та квартира в Івано-Франківську. А його дружина є власником приватного будинку та трьох земельних ділянок у Делятині, загальна площа яких 3971 кв м. Галина Сич також задекларувала літню кухню, сарай і сауну.

1

Щодо нематеріальних активів – то голова облради задекларував авторські книги, наукові праці, посібник, брошури тощо.

Читайте також:  Яценюк вказав понад мільйон гривень доходів в 2014 році

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.