facebook

Охоронці київського супермаркета жорстоко побили чоловіка ногами через крадіжку товару

У мережі магазинів стверджують, що вже звільнили своїх працівників через побиття. В Інтернеті сьогодні почало поширюватися відео бійки біля супермаркету “АТБ” в Києві. Очевидці зафіксували жорстоке побиття чоловіка двома охоронцями магазину.

385821978 (1)

Це викликало широкий резонанс серед користувачів соцмереж, яких обурила поведінка представників маркету.

Чоловіка повалили на землю і почали бити його ногами. Один із них наступив на голову людині і відкинув її смартфон. Пізніше начальник відділу зв’язків з громадськістю і пресою “АТБ” Ганна Лічман пояснила, що це на відео знятий фінал конфлікту, який виник після того, як чоловік, не приховуючи своїх намірів, виносив товар через касу, яка не працювала.

“На прохання оплатити товар – грубо висловився на адресу охорони. Сенс сказаного – ви – ніхто і нічого зробити не зможете. Нецензурна лайка на адресу охорони і цинічні дії спровокували конфлікт, який закінчився бійкою”, – розповіла вона. Водночас Лічман наголосила, що співробітники “АТБ” грубо порушили інструкції і були звільнені.

“Факт крадіжки зафіксований відеоспостереженням, чоловік, який здійснював правопорушення, до поліції не звертався”, – додала вона. Також представник “АТБ” зауважила, що крадіжки в магазинах мережі значно почастішали і спроба запобігти одній з них спричинила вбивство охоронця.

“У Запоріжжі 10 жовтня загинув охоронець магазину “АТБ”, ударом ножа в серце, який завдав чоловік, який не хотів розплатитися за коньяк. Охоронець навіть не намагався його затримати, просто йшов назустріч. Без сумніву, складні умови роботи не виправдовують перевищення повноважень, подібні ситуації неприпустимі”, – написала вона в Facebook.


Читайте також:  Том Круз у Києві! Відео з голлівудською зіркою на "Золотих воротах" вразило українців

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.